Posts tagged senja

Koleksi Gambar

Ni cubaan mengedit gambar.. Baru nak belajar.. ok ker? ehm… entah!before

after

Yang ni gambar bunga from my hubby…

before

after

and after…

 Yang ini pulak gambar anak-anak… Ntah macam manala pulak diorang dpt idea nak posing macam ni. Aku pun tanpa membuang masa terus jer snap sekali… pastu tuh suruh buat lagi dah tak jadi dah… saat terindah tu hanya sekali… ceewah…

before

after

and after

 Ni pulaks gambar adik aku.. Muka dia penuh jerawat…( dulu la.. ) sekarang ni dah comei dah pun..  ehm marah tak dia aku letak gambar dia yg buruks nie..

before

hah.. kan dah cun tu…

Gambar Eye on Malaysia… sempat la jugak aku merasa naik benda alah ni.. Tengok dalam magazine, orang tangkap gambar benda ni nampak cantik sangat.. kenapa aku tangkap tak cantik? Sebelum

Disebabkan rasa tap puas hati, aku pun cubalah mengeditnya.. Hahaa.. ok la ni… cantik la sikit dati sebelumnya…

selepas

Gambar bawah ni pulak ambik kat Tanjung Balau…Asalnya gambar ni nak didelete jer.. sebab tak menjadi… tapi sebelum mendelete tu aku teredit lah pulak… lepas edit rasa cam ok jugak…

Sebelum

Selepas

 

Advertisements

Comments (5) »