Hari Jadi!

Semalam kami buat simple celebration untuk Aisyah.. kebetulan pula sepupu dari Muar datang.. Dari 5 orang dah jadi 9 orang…Seronoknya dia pada hari ulang tahun ke-4nya.. Celik saja mata terus bertanya.. “Dah sampai hari jadi Aisyah ke…? Dah boleh bukak hadiah ker?” Ehm… aku tumpang bahagia… Terimbau kenangan empat tahun lepas di Hospital Putrajaya. Alhamdulillah kelahiran anak keduaku ini dipermudahkan Allah… Mungkin berkat doa suami dan abah mak di kampung…

 Tak banyak gambar aku ambik..takpe la…Harap-harap ia akan sentiasa segar dalam ingatan.. upacara membuka hadiah mendahului majlis…

IMG_4685 IMG_4686

Lepas bukak hadiah baru potong kek.. tu siap dah pakai lagi gown yang aku hadiahkan untuk dia..

IMG_4697 IMG_4704

Advertisements

1 Response so far »

  1. 1

    kak Naza said,

    welcome back…!! sementara cuti panjang ni boleh lah update selalu yek…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: