Koleksi Gambar

Ni cubaan mengedit gambar.. Baru nak belajar.. ok ker? ehm… entah!before

after

Yang ni gambar bunga from my hubby…

before

after

and after…

 Yang ini pulak gambar anak-anak… Ntah macam manala pulak diorang dpt idea nak posing macam ni. Aku pun tanpa membuang masa terus jer snap sekali… pastu tuh suruh buat lagi dah tak jadi dah… saat terindah tu hanya sekali… ceewah…

before

after

and after

 Ni pulaks gambar adik aku.. Muka dia penuh jerawat…( dulu la.. ) sekarang ni dah comei dah pun..  ehm marah tak dia aku letak gambar dia yg buruks nie..

before

hah.. kan dah cun tu…

Gambar Eye on Malaysia… sempat la jugak aku merasa naik benda alah ni.. Tengok dalam magazine, orang tangkap gambar benda ni nampak cantik sangat.. kenapa aku tangkap tak cantik? Sebelum

Disebabkan rasa tap puas hati, aku pun cubalah mengeditnya.. Hahaa.. ok la ni… cantik la sikit dati sebelumnya…

selepas

Gambar bawah ni pulak ambik kat Tanjung Balau…Asalnya gambar ni nak didelete jer.. sebab tak menjadi… tapi sebelum mendelete tu aku teredit lah pulak… lepas edit rasa cam ok jugak…

Sebelum

Selepas

 

Advertisements

5 Responses so far »

  1. 1

    izzahmiswan said,

    huhuhu nape letak pic tue??huduh sgt..hehehe tp bangga gak ade org nak letak pic kite kat blog…

  2. 2

    jariseni said,

    ok la tu ..
    cun apa gambar tuh my fren kata
    “nurul, adik u lagi cun la dari u”

  3. 3

    izzahmiswan said,

    wah wah huhuhu bangga2..

  4. 4

    roziaton said,

    cantik… gambar yang telah diedit tu, guna program ape… photoshop ke?

  5. 5

    jariseni said,

    ya guna photoshop.. baru belajar2…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: